Slaapkamer Vlagtwedde

Voor deze slaapkamer was het doel om meer sfeer en intimiteit te creëren en de traditionele stijl op een moderne manier uit te voeren.

Een grote factor die bijdraagt aan de sfeer is kleur. Naast lichte kleuren is er veel gebruik gemaakt van donkere blauw- en groentinten. Zo is er op alle muren een hoge lambrisering aangebracht, wat gelaagdheid en diepte toevoegt. De dieptewerking wordt versterkt door kunstwerken te laten overlappen met de lambrisering.

Naast kleur spelen de materialen en accessoires een grote rol. De gordijnen, het beddengoed en het vloerkleed geven zachtheid. De houten elementen voegen warmte en textuur toe terwijl de abstracte kunstwerken een zekere frisheid geven.

Een ruime kledingkast biedt veel opbergruimte maar houdt de ruimte open omdat het tegen de wand van de deur geplaatst is. Een lange spiegel maakt de hoek extra functioneel en doorbreekt het robuuste karakter van de kast. En omdat de kolom halverwege de kamer op natuurlijke wijze gezellige hoeken creëert, was dit een mooie gelegenheid voor een leeshoek.

Voor de meubels en accessoires zijn strakke lijnen en vlakken afgewisseld met textuur en decoratieve elementen om de balans tussen traditioneel en modern te bewaren.

Vrijblijvende offerte

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Neem contact op en wie weet werken we binnenkort samen aan jouw interieur!

Vraag offerte aan