Woonkamer Nijmegen

Bij de inrichting van deze woonkamer was het doel om de ruimte beter te benutten en meer eenheid en gezelligheid aan te brengen.

Voor de aankleding is er gekozen voor een licht en rustig kleurenpalet voor de basis. Het zachte groen op de wanden is fris maar tegelijkertijd warm. Door de kleur niet volledig tot het plafond te laten lopen, wordt het plafond optisch verlaagd, wat de ruimte meer intimiteit geeft. De rust van de basis wordt aangevuld met vrolijke kleuren van de fauteuil en accessoires, terwijl de donkere accenten zorgen voor pit en contrast in het palet.

Om zoveel mogelijk luchtigheid te behouden in de kamer is er veel gebruik gemaakt van ronde vormen. Het glas van de salontafel draagt daar nog meer aan bij. De fauteuil voegt juist kleur en zachtheid toe en past met de ronde vormen mooi in de hoek van de kamer. De wandkast op maat creëert hoogte en vormt een podium voor persoonlijke spullen en objecten die gezien mogen worden. En in combinatie met het formaat en de stevige kleur is het een ware blikvanger.

Vrijblijvende offerte

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Neem contact op en wie weet werken we binnenkort samen aan jouw interieur!

Vraag offerte aan