Zolderkamer Nijmegen

Met de bescheiden afmetingen en schuine plafonds was deze zolderkamer niet de makkelijkste om in te richten. Toch is het gelukt deze bescheiden ruimte om te toveren tot een multifunctionele kamer waar zowel werken als logeren mogelijk is.

Door het bureau langs de volledige lengte van de kamer te laten lopen, ontstaat er een royale werkplek die tegelijk dient als een nachtkastje. Het ingebouwde bed biedt met de lades eronder extra opbergruimte.

De aparte plafondlijn van de kamer is juist benadrukt door de wand bij het bed een accentkleur te geven. Het oudroze dat hiervoor gekozen is geeft een gevoel van warmte en geborgenheid. En door een deel van de schuine plafonds mee te schilderen wordt dit gevoel versterkt, omdat er optisch een nis ontstaat.

Aan het voeteneind van het bed is een lage kast bedacht om de ruimte onder het schuine plafond te kunnen benutten. Met een maximale diepte van 80 cm biedt deze lage kast veel opbergruimte zonder een robuuste aanwezigheid te hebben.

Met de meubels langs de wanden, blijft deze zolderruimte open en ruimtelijk en is er zelfs plek over voor een kleine maar knusse leeshoek. Door de deur van een roze kleur te voorzien, krijgt ook deze kant van de kamer extra kleur.

Vrijblijvende offerte

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Neem contact op en wie weet werken we binnenkort samen aan jouw interieur!

Vraag offerte aan